Benvinguda

X

Benvingut a la webApp BCN Paisatge

La webapp et permet accedir als continguts de l'aplicació BCN Paisatge des de qualsevol dispositiu mòbil -Android, iOS, Blackberry o Windows Phone-, ordinador o tauleta amb connexió a Internet.

No cal que la descarreguis de la botiga d’aplicacions o que l’actualitzis, ja que aquesta aplicació funciona sense instal·lació, amb el navegador web del teu dispositiu. Per això sempre et mostrarà la versió actualitzada.

Si vols tenir-hi un accés ràpid, com quan accedeixes a una de les teves aplicacions habituals, pots establir una drecera. Per fer-ho l’has de guardar com a favorita al navegador i després anar als ajustos del telèfon i crear un accés directe a l’escriptori del mòbil.

Continuar Saber més

OBSERVACIONS:

  • Les limitacions tècniques i de connexió a Internet poden afectar la visualització correcta d’aquesta aplicació web.
  • Android v2.2+
  • Navegadors PC testejats: Chrome 25.0.1364.172, Safari 6.0.3, Firefox 19.0.2

Inici

information

BCN Paisatge permet conèixer els elements singulars del paisatge urbà de la ciutat de Barcelona, visualitzar detalls curiosos de l'entorn i arribar-hi de forma ràpida i senzilla.

Redescobreix el paisatge de Barcelona:

Informació

Back

L'Institut Municipal del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida és un organisme autònom de l'Ajuntament de Barcelona que, gràcies a la participació de la societat civil i del sector privat, canalitza tots els seus recursos a desenvolupar accions destinades a la protecció i millora del paisatge urbà de Barcelona i a la promoció dels seus valors.

made by fusta.eu

Tots els continguts de l'aplicació BCN Paisatge estan subjectes a una llicència Creative Commons.

LLISTA

GALERIA

Mitgeres

options

Nom Element

Back options

Ruta

Back options

Galeria

Back detail

LLISTA

GALERIA

Botigues

options

LLISTA

GALERIA

Paisatges

options

Prop Meu